Skip to main content

MeesPierson van de ABN AMRO is een bank met een historie. Ruim 300 jaar bestaan zij al en het is de grootste Private Bank van Nederland. Een rijke historie die belangrijk is voor hen, maar ze kijken vooral ook vooruit!

De klant staat voorop en krijgt daarom in elke fase van zijn of haar leven ondersteuning van een gespecialiseerde private banker. Op deze manier zijn hun klanten verzekerd van een waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat.

Ruben Uithol, hoofd vermogensplanning van MeesPierson, is een hofleverancier voor Michael. Nadat zij een aantal jaren geleden kennis hebben gemaakt via een lezing die Michael als spreker gaf voor het HR-directie team van de ABN AMRO wordt hij met regelmaat gevraagd om Keynotes of inspiratiesessies te geven voor één van de afdelingen van deze Private bank.

Teambuilding

Recent stond hij nog op verzoek van o.a. Ruben voor Wealth Solutions & Financiële planning op hun jaarlijkse bijeenkomst samen met Choy van der Hoofd – Cheong, lid van de raad van bestuur van de ABN AMRO en bestuursvoorzitter van ‘Talent naar de top’.
In de 1e week van september 2020 hebben Ruben en Michael in samenwerking met het Prof Training Center twee dagen teambuilding georganiseerd voor het team Vermogensadvies van de ABN AMRO in Duitsland/Siedlinghausen.

Het verzoek was Mentale (veer)Krach in de praktijk en o.a. de volgende thema’s kwamen aan bod:

  • Disconnect & discovery
  • Trust & Commitment

High Performance en duurzaamheid

Met een team van specialisten van Politie en Defensie hebben we deze toppers naar ‘the next level’ gebracht.
We hebben gekeken naar de verschillende individuele aspecten en teamprocessen om tot verbeterde High Performance en duurzaamheid te komen.

En oh ja! Het mocht ook leuk en uitdagend zijn omdat dit het afscheid was van teamleider Ruben. Veel succes in je volgende functie en met je nieuwe team!