Skip to main content

Een bekend gezicht...? Dat kan!

Hunted

Het is vrijdagmiddag 16:00 uur, 16 juni 2017, ik ben net klaar met een opleiding Mentale Kracht voor de het observatieteam van Politie Haaglanden en onderweg naar IJmuiden wanneer een oud-collega van Defensie belt mij en vraagt mij of ik even tijd hebt.

‘Tuurlijk Jehury, zeg het eens…’

– ‘Jij weet dat ik in het programma Hunted zit toch?’

‘Yep!’

– ‘We hebben een probleem, er is zojuist iemand uitgevallen en we zijn op zoek naar iemand die komende 3 weken kan invallen.

‘Uhh, ok. En wanneer beginnen de opnames?’

– ‘Morgenochtend 10:00 uur!’

Samenwerkingen als spreker

Deze organisaties gingen je voor

Kansloos

Ja, sorry vriend, maar dit is kansloos.
Mijn agenda staat ramvol, mensen verwachten mij en trouwens, ik ben op weg naar een feestje waar ik veel zin in heb… Denk er nog even over na vraagt hij mij.

Rijdend op de snelweg zet ik een aantal mentale tools in.
Ik kijk vooruit met een terugblik. Als ik een jaar verder ben en ik dit niet heb gedaan, ga ik dan spijt krijgen? Ja, waarschijnlijk wel.

Snel bel ik mijn vrouw en een aantal teams die mij verwachten, allemaal reageren ze verrassend positief en vinden het een kans die ik niet moet laten schieten.

Jehury belt terug, ik geef aan dat ik mogelijkheden zie en dan gaat het snel…
Het is nu 2023 en eerdaags start de VIPS-editie van seizoen 7 en ben ik te zien als één van de hunters uit het Tv-programma Hunted waar de kijker een inzicht krijgt hoe een speciale opsporingsdienst op zoek gaat naar voortvluchtigen.

Wat is nu de moraal van het verhaal?

Vaak gaan dingen anders dan je verwacht, de kunst is om hiermee om te gaan, kansen te herkennen en te pakken wanneer je ze op je pad komen. Oftewel welke keuze maak je op een t-splitsing in je leven?

Daarnaast is het belangrijk om mensen om je heen te hebben die in je geloven, die je kunt vertrouwen en dat wij elkaar iets gunnen. Naast ons werk is sport een uitmuntende leermeester op dit gebied.

Hunted michael kortekaas

Ego is the enemy!

Spreker Michael Kortekaas

30

Jaar ervaring

250

Bedrijven geïnspireerd

1400

Insperationals

7500

Workshops & lessen
spreker veerkracht michael kortekaas

Spreker Mentale (veer)Kracht

Mijn naam is Michael Kortekaas en wellicht hebben wij elkaar ooit ontmoet tijdens mijn carrière binnen de Overheid of later in het bedrijfsleven.

Met CIOS en Sportacademie als achtergrond heb ik 12,5 jaar als voor Politie en Defensie gewerkt en sta k nu al meer dan 10 jaar op de bühne als trainer – spreker Mentale (veer)Kracht van veel verschillende doelgroepen.

Lees meer over Michael als spreker

Over Hunted

Hunted is een programma waarin 12 Nederlanders op de vlucht slaan en 3 weken uit handen moeten blijven van een speciale opsporingsdienst. Het is een sociaal experiment dat inspeelt op de discussie over privacy. Kun je in Nederland nog onder de radar blijven?

hunted michael kortekaas spreker
hunted michael kortekaas spreker square
hunted michael kortekaas spreker hunter

Over spreker Michael Kortekaas

‘Gewoon’ doen is de sleutel tot verandering

Als spreker leiderschap, spreker werkgeluk en spreker mentale veerkracht is het één van zijn veelgebruikte uitspraken; ‘dat wat je doet, daar word je goed in’ omvat de kern van een sessie. Zeur en klaag je veel, dan word je daar goed in! Maar leer je bijvoorbeeld omgaan met angst, teleurstelling of tegenslag dan ontwikkel je wilskracht en doorzettingsvermogen.

Het is paradoxaal maar ‘gewoon’ doen is één van de grote sleutels tot echte verandering. De truc is alleen om te beginnen…

Nieuwsgierig hoe Michael als spreker of coach kan bijdragen binnen jouw team of op een event?

Boek Michael als inspirerende spreker
Spreker werkgeluk michael kortekaas

Nieuwsgierig wat Michael als spreker voor jou kan betekenen?

Op het podium als

Als spreker leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht wordt Michael geëvalueerd als energiek, authentiek, verfrissend maar vooral als iemand die mensen in de leerstand kan zetten en kan activeren.

Spreker Mentale Veerkracht

Presteren onder druk, omgaan met verandering, teleurstelling en tegenslag en gedragsverandering.

Over Mentale Veerkracht

Spreker Werkgeluk

Aandacht voor persoonlijke energiemanagement, energie is namelijk de basis van presteren en werkgeluk.

Over Werkgeluk

Spreker Leiderschap

Samen op weg naar duurzame High Performance. Want (even) ‘hard’ gaan kan iedereen…

Over Leiderschap

Teambuilder

Inzichten en competenties die leiden tot teambuilding en (verbeterde) teamperformance.

Teambuilding
Boek Michael als inspirerende spreker

Blogs veerkracht, leiderschap en werkgeluk

Michael inspireert

Filter

Volg Michael

Benieuwd wat Michael bezig houdt? Waar die op het podium staat als spreker? Als eerste op de hoogte van nieuwe blogs vol mentale (veer)kracht? Volg Michael via social media.

Nieuwste Instagram berichten: