Een veelgebruikte uitspraak:

Mensen luisteren niet naar wat je zegt, ze kijken naar wat je doet!

In zijn sessies geeft persoonlijke spreker Michael het publiek handvatten om hun gewoontes, en dus gedrag, te veranderen en in te zien dat fitheid hieraan ten grondslag ligt. Dit doet hij door een krachtig verhaal te vertellen, met verrassend simpele inzichten, reflecties en tools over leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht waar iedereen mee aan de slag kan.

Michaels gedachtegoed en inzichten zijn gebaseerd op breed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek, zijn eigen levenservaring en die als trainer van veel verschillende doelgroepen binnen de overheid; Politie(academie), Defensie en het bedrijfsleven.

Neem contact op met spreker Michael

Keynote spreker & Inspiratiesessies

Hoe werkt het?

Michael kijkt altijd samen met jou hoe hij optimaal maatwerk kan leveren om aan te sluiten bij jouw mensen en doelgroep. De keynotes duren meestal 30-45 minuten met de mogelijkheid voor een Q&A achteraf.

De afgelopen maanden is Michael als Keynote spreker voor o.a. deze onderwerpen gevraagd:

  • Focus behouden
  • Energie bewaren in het Corona-tijdperk
  • Werkgeluk: Work – Life Balance optimaliseren
  • Omgaan met werkdruk
  • Teambuilding: Sneller en beter samenwerken
  • Mentale veerkracht: een positieve mindset ontwikkelen

Vaak koppelt Michael zijn kennis en praktijkervaring aan het thema van de dag en legt hij uit hoe mensen hier (structureel) mee aan de slag kunnen gaan.

Uiteraard is de inhoud belangrijk. Maar de energie en het gevoel waarmee het publiek achterblijft of naar huis gaat, zijn nog belangrijker.

Hoe anderen Michael als spreker leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht ervaren


Volop energie en inspiratie!

De “inspiratiesessie”

Michael als inspirerende spreker:

Het gebeurt ook dat mensen geen specifiek thema hebben maar gewoon op zoek zijn naar een inspirerende spreker. Ook dan kan Michael als geen ander zijn verhaal houden en deelnemers volop energie en inspiratie geven.

Zowel een keynote als inspiratiesessie wordt goed gewaardeerd als opening, bijvoorbeeld voorafgaand aan andere workshops of als afsluiting van een dag.

Referenties