Skip to main content

Een bekend gezicht...? Dat kan!

EditieNL

In dit journalistiek programma wordt Michael met enige regelmaat gevraagd om als deskundige op te treden. Met een eigen kijk op het nieuws besteed Editie NL aandacht aan de achtergronden op het dagelijks gebeurtenissen in Nederland en is een aanvullend programma wat aansluit op het RTL-nieuws.

Als spreker bij EditieNL

Dus in begrijpbare taal

Met de achtergrond die Michael heeft vanuit Defensie, Politie en de Politieacademie en natuurlijk zijn rol als hunter in het programma Hunted wordt hij met regelmaat geïnterviewd over zaken die met terreur, ontsnapping, vermissing, geweld oftewel opsporing en aanhouding te maken hebben.

Niet alleen is hij inhoudsdeskundig op dit gebied maar kan hij dit vaak kort, bondig en in begrijpbare taal voor de kijkers uitleggen. Niet echt vreemd als je spreker bent van beroep 😉.

Over spreker Michael Kortekaas

‘Gewoon’ doen is de sleutel tot verandering

Als spreker leiderschap, spreker werkgeluk en spreker mentale veerkracht is het één van zijn veelgebruikte uitspraken; ‘dat wat je doet, daar word je goed in’ omvat de kern van een sessie. Zeur en klaag je veel, dan word je daar goed in! Maar leer je bijvoorbeeld omgaan met angst, teleurstelling of tegenslag dan ontwikkel je wilskracht en doorzettingsvermogen.

Het is paradoxaal maar ‘gewoon’ doen is één van de grote sleutels tot echte verandering. De truc is alleen om te beginnen…

Nieuwsgierig hoe Michael als spreker of coach kan bijdragen binnen jouw team of op een event?

Boek Michael als inspirerende spreker
Spreker werkgeluk michael kortekaas

Nieuwsgierig wat Michael als spreker voor jou kan betekenen?

Op het podium als

Als spreker leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht wordt Michael geëvalueerd als energiek, authentiek, verfrissend maar vooral als iemand die mensen in de leerstand kan zetten en kan activeren.

Spreker Mentale Veerkracht

Presteren onder druk, omgaan met verandering, teleurstelling en tegenslag en gedragsverandering.

Over Mentale Veerkracht

Spreker Werkgeluk

Aandacht voor persoonlijke energiemanagement, energie is namelijk de basis van presteren en werkgeluk.

Over Werkgeluk

Spreker Leiderschap

Samen op weg naar duurzame High Performance. Want (even) ‘hard’ gaan kan iedereen…

Over Leiderschap

Teambuilder

Inzichten en competenties die leiden tot teambuilding en (verbeterde) teamperformance.

Teambuilding
Boek Michael als inspirerende spreker

Volg Michael

Benieuwd wat Michael bezig houdt? Waar die op het podium staat als spreker? Als eerste op de hoogte van nieuwe blogs vol mentale (veer)kracht? Volg Michael via social media.

Nieuwste Instagram berichten: