Skip to main content

‘Nourishing bij nature’ is de slogan van het boerenbedrijf FrieslandCampina en dat heeft alles te maken met duurzaamheid.

FrieslandCampina staat voor klimaat neutrale zuivel

Vanuit het integrale duurzaamheidsprogramma ‘Nourishing a better planet’ is er in het klimaatplan FrieslandCampina naast klimaat ook aandacht voor goede en betaalbare voeding, goede inkomsten van boeren, duurzame inkoop van grondstoffen, verpakkingen en biodiversiteit.
Doelstelling: Uiterlijk 2050 netto klimaatneutraal zuivel produceren.

Michael paste perfect als spreker vitaliteit en mentale veerkracht

Hoe beter dan het gedachtegoed van Michael over vitaliteit, fitheid en natuurlijk duurzaamheid past in dit plaatje? Voor de internationale afdeling Foodservice van FrieslandCampina heeft Michael als spreker een aantal inspirationals oftewel sprekersessies gegeven waaronder één op hun jaarlijkse bijeenkomst in de Johan Cruijff Arena met als thema: ‘Reaching for 3 stars’.

Op verzoek van Managing Director Roger van de Loo heeft hij gesproken over wat er nodig is om een high performing teams te bouwen en met elkaar de ‘infinite game’ oftewel het oneindige spel te spelen. Guess what? Dit gaat natuurlijk over Mentale (veer)Kracht.

Wat doe jij als individu om dagelijks belastbaar te zijn en te kunnen schakelen als dingen anders lopen dan gepland. Hoe gaat het team hier mee om en kunnen zij schakelen om toch tot gestelde doelen te komen en daarmee bij te dragen aan de missie van het bedrijf.

Samenwerken in teams vs. psychologische veiligheid

Michael heeft als spreker en coach zijn kennis over energie, focus, het samenwerken in teams vs. psychologische veiligheid gedeeld en mensen vooral praktische handvatten gegeven om hier direct mee aan de slag te gaan.

Doelstelling: To unleash your full potential.
Uitkomst: “Een 10 met een griffel”, aldus Roger van het Loo, Managing director afdeling Foodservice.