Skip to main content

Motiverende spreker

‘Hij vertelt je geen verhaal, hij is zijn verhaal!’

Als motiverende spreker neemt Michael je in zijn sessies mee in zijn eigen ervaringen en kennis op het gebied van leiderschap, werkgeluk en Mentale (veer)Kracht. Michaels sessies zitten vol energie, zijn interactief en geven je de eerste praktische handvaten, uitdaging en inspiratie om direct verbeterd aan de slag te gaan.

Boek Michael als motiverende spreker

Samenwerkingen als spreker

Deze organisaties gingen je voor

Michael als motiverende spreker

‘Ontwikkel je mentale veerkracht!’

Jaarlijks staat hij meer dan 150 keer op het podium en maakt hij de connectie naar het dagelijks professionele en privéleven van de mensen. Tijdens deze sessies haalt Michael diverse tips en tricks aan die jou en je bedrijf motiveren om meer te halen uit leiderschap, werkgeluk en Mentale (veer)Kracht. ‘Dat wat je doet, daar word je goed in’ is als motiverende spreker één van zijn veelgebruikte uitspraken en omvat de kern van zijn sessies. Maar Michael kan ook workshops, Q&A’s, teambuiling of persoonlijke coaching programma’s voor je samenstellen op maat. Hij onderzoekt voor je wat zorgt voor de grootst mogelijke impact en kennisoverdracht die blijvend verankerd wordt in jouw team of organisatie.

Boek Michael als motiverende spreker

‘Goed is perfect, perfect is vaak niet goed!’

Spreker Michael Kortekaas
spreker veerkracht michael kortekaas

Motiverende spreker

Inspirerende coach

Het allerbelangrijkste aan inspiratie is dat het mensen aanzet om (opnieuw) doelen te stellen en tot actie over te gaan. Een soort van ontsteking: Een vonkje wat je nodig hebt als je even bent stilgevallen en de motor opnieuw moet starten. ‘Motivatie is als een vuur van binnenuit. Als iemand anders dat vuur onder jou probeert op te stoken, dan is de kans groot dat het maar kort zal branden.’

Tijdens mijn sessies en verschillende programma’s als inspirerende en motiverende spreker helpt Michael mensen in teams en organisaties om zelf dat vuur aan te wakkeren. Dit doet hij door thema’s te behandelen zoals succes, gezondheid, werkgeluk, mentale veerkracht, fitheid, leiderschap en authenticiteit.

Wil je meer weten over deze thema’s of wil je Michael als inspirerende en motiverende spreker boeken?

Neem contact op met spreker Michael

MOTIVERENDE SPREKER

Mentale veerkracht

Wil je meer succes, gezondheid en geluk in je leven? Als motiverende spreker zegt Michael dan altijd: ‘Ontwikkel je mentale veerkracht!’. Dit klinkt misschien gek maar heel vaak is het niet je talent of werkethos die doorslaggevend is maar de mate waarvan je van teleurstelling en tegenslag kunt herstellen. De kunst is dan om overeind te blijven en de prestaties neer te zetten die worden gewenst.

Michael helpt je bij het oefenen van mentale vaardigheden rondom het thema zelfvertrouwen en mentale veerkracht zodat je de negatieve, ongewenste gedachten – ook wel denkfouten genoemd – zal veranderen.

Wil je meer weten over mentale veerkracht of wil je Michael als motiverende spreker boeken?

Neem contact op met spreker Michael
michael kortekaas motiverende spreker

30

Jaar ervaring

250

Bedrijven geïnspireerd

1400

Insperationals

7500

Workshops & lessen
motiverende spreker werkgeluk michael kortekaas

Motiverende spreker

Leiderschap

In het begeleiden van teams en organisaties is leiderschap een onmiskenbare en belangrijke vaardigheid. Als motiverende spreker leiderschap heeft Michael diverse MT’s en organisaties begeleid met het maken van een nieuwe visie en aanpak op wendbaarheid, vitaliteit en duurzaamheid. Hij leert je over de zogenaamde ‘hard en soft skills’, de verschillende culturen binnen een team, de fouten die gemaakt (mogen) worden binnen een managementcultuur en welke leiderschapsstijlen er zijn en wanneer en hoe je deze het beste kunt toepassen binnen een organisatie.

Wil je meer weten over leiderschap of wil je Michael als motiverende spreker boeken?

Neem contact op met spreker Michael

Motiverende spreker

Werkgeluk

‘Ik wil niet weten hoe druk je bent geweest maar wat je hebt opgeleverd!’. Een uitspraak die nogal resultaatgericht is, maar niet alleen gaat over productief zijn. Het gaat om werkgeluk. Werkgeluk leidt namelijk tot blije en geïnspireerde medewerkers en betere resultaten.

Als motiverende spreker hoort Michael steeds vaker dat organisaties willen sturen op werkgeluk. Want werknemers die werkgeluk ervaren zijn gelukkiger, creatiever, leergieriger en minder vaak ziek. Maar hoe zorg je hiervoor? Michael heeft voor veel verschillende overheidsinstanties en bedrijven gewerkt en inzicht gekregen wat er nodig is en welke aanpassingen gedaan kunnen worden; zowel voor de werknemers als op tactisch en strategisch niveau.

Wil je meer weten over werkgeluk of wil je Michael als motiverende spreker boeken?

Neem contact op met spreker Michael
motiverende spreker mentale veerkracht michael kortekaas
teambuilding michael kortekaas motiverende spreker

Motiverende spreker

Teambuilding

Michael is niet alleen te boeken als motiverende spreker maar ook als teambuilder. Het bouwen van een high performance team kan hij als geen ander en wordt gekenmerkt als een ervaring voor het leven! Door de jaren heen heeft hij verschillende competenties en inzichten ontwikkeld die leiden tot teambuilding en een verbeterde teamperformance. Welke soft skills hebben mensen nodig om te komen tot meer succes, gezondheid en geluk? Voor deze doorontwikkelde programma’s kan zelfs, afhankelijk van tijd en wens, naar het buitenland worden afgereisd voor de ultieme teambuilding beleving.

Wil je meer weten over Michaels teambuiling programma’s of wil je hem boeken als motiverende spreker?

Neem contact op met spreker Michael

Motiverende spreker

Persoonlijke coaching

Al jarenlang helpt Michael mensen binnen de sport, overheidsinstanties en het bedrijfsleven naar een energieker, fitter en vitaal bestaan door middel van teambuilding, verandermanagement en klantgerichtheid. Niet alleen als motiverend spreker, maar ook als coach is hij te boeken om ervoor te zorgen dat er meer succes, gezondheid en/of geluk in jouw leven komt. Heb je een specifiek vraagstuk? Samen met jou kijkt Michael naar wat het beste bij jouw behoeftes en doelen past.

Wil je meer weten over Michael als persoonlijke coach of wil je hem als motiverende spreker boeken?

Neem contact op met spreker Michael
michael kortekaas motiverende spreker persoonlijke coaching
michael kortekaas motiverende spreker klankbord

Motiverende spreker

Klankbord

Niet alleen als motiverende spreker, maar ook als ondernemer kent Michael de klappen van de zweep in het bedrijfsleven. Door zijn jarenlange ervaring kan hij je als klankbord of business coach perfect adviseren over het veranderen en herinrichten van een cultuur binnen een team of organisatie. Door onder andere het toepassen van verandermanagement denkt Michael mee over eventuele interventies en mogelijkheden die nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Ondernemen voelt soms alsof je altijd alles alleen moet doen, maar bij onvoorziene situaties kan een professioneel klankbord van enorme toegevoegde waarde zijn.

Behoefte aan Michael als klankbord of advies nodig over ondernemersvraagstukken?

Neem contact op met spreker Michael

Over spreker Michael Kortekaas

‘Gewoon’ doen is de sleutel tot verandering

Als spreker leiderschap, spreker werkgeluk en spreker mentale veerkracht is het één van zijn veelgebruikte uitspraken; ‘dat wat je doet, daar word je goed in’ omvat de kern van een sessie. Zeur en klaag je veel, dan word je daar goed in! Maar leer je bijvoorbeeld omgaan met angst, teleurstelling of tegenslag dan ontwikkel je wilskracht en doorzettingsvermogen.

Het is paradoxaal maar ‘gewoon’ doen is één van de grote sleutels tot echte verandering. De truc is alleen om te beginnen…

Nieuwsgierig hoe Michael als spreker of coach kan bijdragen binnen jouw team of op een event?

Boek Michael als inspirerende spreker
Spreker werkgeluk michael kortekaas

Nieuwsgierig wat Michael als spreker voor jou kan betekenen?

Op het podium als

Als spreker leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht wordt Michael geëvalueerd als energiek, authentiek, verfrissend maar vooral als iemand die mensen in de leerstand kan zetten en kan activeren.

Spreker Mentale Veerkracht

Presteren onder druk, omgaan met verandering, teleurstelling en tegenslag en gedragsverandering.

Over Mentale Veerkracht

Spreker Werkgeluk

Aandacht voor persoonlijke energiemanagement, energie is namelijk de basis van presteren en werkgeluk.

Over Werkgeluk

Spreker Leiderschap

Samen op weg naar duurzame High Performance. Want (even) ‘hard’ gaan kan iedereen…

Over Leiderschap

Teambuilder

Inzichten en competenties die leiden tot teambuilding en (verbeterde) teamperformance.

Teambuilding
Boek Michael als inspirerende spreker

Volg Michael

Benieuwd wat Michael bezig houdt? Waar die op het podium staat als spreker? Als eerste op de hoogte van nieuwe blogs vol mentale (veer)kracht? Volg Michael via social media.

Nieuwste Instagram berichten: